Wijkpreventie

Wijkpreventie

De straatcoaches van Shadow Security brengen de veiligheid in de wijk weer terug. Zij communiceren effectief met de jongeren, verslaafden of dak en thuislozen waardoor de overlast en afneemt en de veiligheid toeneemt. Het toezicht vindt veelal plaats in opdracht van een gemeente of zorginstelling en wordt in afstemming met de opdrachtgever, de lokale politie, justitie en ieder andere belanghebbende vorm gegeven.

De straatcoaches van Shadow Security kennen de straat en weten welke problemen in de wijken spelen. Ze zijn de gehele dag op straat aanwezig en leren de (overlast gevende) jongeren goed kennen. Ze spreken de taal van de straat en weten de jongeren dan ook goed te bereiken. Sociaal waar het kan, hard waar het moet. De problemen in de wijk zijn veelal: Overlast van Jeugd Inbraak bij particulieren,scholen, bedrijven en instellingen Diefstal uit / vanaf motorvoertuigen Zakkenrollers en straatroof Overvallen Verkeersongevallen Huiselijk geweld

eren dan ook goed te bereiken. Sociaal waar het kan, hard waar het moet.


De problemen in de wijk zijn veelal:
Overlast van Jeugd
Inbraak bij particulieren,scholen, bedrijven en instellingen
Diefstal uit / vanaf motorvoertuigen
Zakkenrollers en straatroof
Overvallen
Verkeersongevallen
Huiselijk geweld


Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!