Horecabeveiliging

Horecabeveiliging


Het uitgaansleven is continu in beweging. Veiligheid zou een essentiëler onderdeel van uw onderneming moeten zijn. Shadow Security levert gecertificeerde horecabeveiligers die zich gedragen als perfecte gastheren.

Zij hebben een jarenlange ervaring, gedegen kennis en weten precies hoe, waar en wanneer zij moeten optreden in conflictsituaties. Met onze beveiligers voorkomt u onveilige gebeurtenissen en reduceert u dreigende situaties tot een minimum. Zij kunnen voor een klantvriendelijk deurbeleid zorgen, waardoor uw gasten en uw personeel kunnen genieten van een veilige en gezellige avond in uw onderneming.


Uw horeca onderneming in veilige handen! Onze medewerkers kunnen u assisteren bij volgende werkzaamheden:

surveillanceronde

gastheerschap
toegangscontrole
calamiteiten opvolging
het verrichten van openings– en brand & sluitrondes
het waarborgen van de algemene veiligheid van uw gasten en eigendommen
verlenen van E.H.B.O

Vakbekwaam personeel
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO of BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!