Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Als u een evenement organiseert, wilt u maximale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. Want waar veel mensen bij elkaar komen ontstaan er veiligheidsrisico’s. Shadow Security heeft een jarenlange ervaring in de evenementenbeveiliging wat ervoor zorg draagt dat wij precies weten waar op in te spelen.
Goede evenementenbeveiliging voorkomt vervelende gebeurtenissen en reduceert ongewenste situaties tot een minimum en draagt bij tot een sterk imago van uw evenement.

Afhankelijk van het soort evenement  zal Shadow Security de volgende diensten inzetten voor evenementenbeveiliging:

Toegangscontrole
Visitatie
Preventieve controles
VIP beveiliging
Toezicht houden op publiek
Hondenbeveiliging
Mobiele Surveillance
Verkeersregelaars

Professionals
De beveiligingsmedewerkers van Shadow Security zijn vriendelijk, gastvrij, klantgericht en goed opgeleid. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement. Het beveiligingsproces is bij Shadow Security in goede handen.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security is snel en flexibel. Onderscheidt zich van andere aanbieders door haar uitmuntende werkwijze, die gebaseerd is op jarenlange ervaring en een professionele werkhouding.

Kennismaken of meer weten
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie.  Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte-aanvraagformulier.

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog vragen over onze diensten?


Offerte aanvragen beveiliging
Vacatures beveiliging

Wij zijn op zoek naar nieuwe beveiligingstalenten die onze familie komen versterken!